The HALs music by itself

Nytårstale 2018

The HALs er ved at lære dansk! – og meget snart udgiver vi vores første nummer hvor vi synger på dansk.

Vi har studeret dansk i et par dage, og det går fantastisk godt. Vi har læst taler som hundredetusindvis af danskere har lyttet til, så vi ved hvordan man taler til masserne. Vi har læst nytårstaler, de seneste tyve taler, mange tusinde liniers tale. Det er fantastisk. Så vi kan skrive en nytårstale, og vi har skrevet en nytårstale, den bedste nytårstale som nogensinde er blevet skrevet i Danmark og på dansk. Og vi kan skrive masser af nytårstaler, og vi vil skrive tusindvis af nytårstaler, men her er den tale som vi har skrevet for Danmark ved nytåret 2018:

The HALs, Nytårstalen 2018: 

Vi står midt i en nytårstale måtte se jer i øjnene nu. Kritikken har været i arbejde.
Jeg var på mange måder et svært år for år, og Matador bliver ved med at opbygge et frit og fredeligt Europa.
Danmark er ikke kommet af sig selv – i udlandet bliver Danmark betragtet som en selvfølge. Her er tryghed for den enkelte, der skriver ansøgning efter ansøgning og får ret til at gøre en indsats.

Det går så godt, at mange har opbrugt deres dagpengeret. Kunne vi tænke os at få arbejde i Afghanistan, jage pirater ved Somalia og sikre et bedre samarbejde om miljø og konkurrencekraft i fremtiden.

Hvis vi passivt lader udviklingen fortsætte, vil vi arbejde for en ny verden. Lad os arbejde for en varm hånd og omsorgen, et ekstra bad til dem, der er skabt.

Pengene skal være bedre til at fungere. Vi skal række en hånd ud til at deltage aktivt i udviklingen af det økonomiske stormvejr. For det er også parat til at bringe Danmark sikkert gennem krisen og genskabe optimisme og tro på fremtiden – og vi skal være med at være arrangerede og påtvungne.

I dag er Danmark et nederlagsramt, fattigt og gældsat land. Men vi risikerer, at mennesker er frie, selvstændige, ligeværdige og ansvarlige. Her er målet at nå det fælles mål, og at Danmark bliver mindre. Hvor alle føler et ansvar for at skabe splittelse.
Det er ligesom med kulturen: Jeres bidrag er meget forandret.

Alle børn skal være bedre til at hænge sammen, men skolegangen skal følges op med, at unge laver ingenting.

Vi er nået indtil nu, og i dag er i sidste ende jeres afgørelse. Vi tror på, at alle skal være et åbent og udadvendt samfund, og jeg tror på, at fremskridtet er en hård konkurrence.
Lad mig give et rigere Danmark videre til vores naboer og til deres pårørende.

Godt Nytår!

0 Replies to “Nytårstale 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *